fbpx

32 προσλήψεις από το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση υπό τη μορφή αντιτίμου, συνολικά τριάντα δύο (32) καθηγητών μουσικής και χορού για την κάλυψη των αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης» του Δήμου Θεσσαλονίκης -και ειδικότερα για το Δημοτικό Ωδείο και την Ανωτέρα και Ερασιτεχνική Σχολή Χορού- που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 141, ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης», υπόψιν κ. Μακρυγιαννάκη (για αιτήσεις μουσικών) και υπόψιν κας Κορωναίου (για αιτήσεις σχετικές με τη Σχολή Χορού). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 311600

Αιτήσεις έως: 14/8/2019

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Εισάγετε το email σας στη φόρμα δεξιά για να μαθαίνεται πρώτοι τις νέες Θέσεις Εργασίας & Επιδοτούμενα Προγράμματα

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας biografika.gr για την παραπάνω αίτηση προς τον φορέα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 220 6600 - 231 231 6600.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά άρθρα:

No products in the cart.
Call Now Button ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ