fbpx

ΔΕΔΔΗΕ: 14 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ), που εδρεύει στο Νομό Αττικής και των Τομέων αυτής στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.

  • 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης Εναερίων – Υπογείων Δικτύων
  • 10 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών
  • 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ηλεκτρολογικής Συντήρησης)
  • 1 ΔΕ Διοικητικο Οικονομικοί (Υπάλληλος Γραφείου)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο,  εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου, Λεωφ. Αθηνών 72, Τ.Κ 185 47 – Ν. ΦΑΛΗΡΟ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη: κ. Τσιμπινού Βασιλείας (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 4803537) ή κ. Γιάννου Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 210- 4803538).
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Εισάγετε το email σας στη φόρμα δεξιά για να μαθαίνεται πρώτοι τις νέες Θέσεις Εργασίας & Επιδοτούμενα Προγράμματα

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας biografika.gr για την παραπάνω αίτηση προς τον φορέα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 220 6600 - 231 231 6600.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά άρθρα:

No products in the cart.
Call Now Button ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ