fbpx

Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε την Υποβολή της Αίτησης σας στο ΑΣΕΠ!

Τα biografika.gr αναλαμβάνουν την αίτησή σας σε διάφορες προκηρύξεις προσωπικού, μόνιμου αλλά και ορισμένου χρόνου, με υπευθυνότητα, συνέπεια, και, κυρίως, χωρίς λάθη!

Για εγγεγραμμένους πελάτες μας:
Κόστος Αίτησης για μόνιμους (Κ):  35 ευρώ
(50 ευρώ για μη εγγεγραμμένους)

Κόστος Αίτησης για ΣΟΧ (Ορισμένου Χρόνου):  35 ευρώ
(50 ευρώ για μη εγγεγραμμένους)

Διαδικασία Αίτησης​

Βήμα 1

Επικοινωνείτε και δηλώνετε ενδιαφέρον για την προκήρυξη που έχετε δει! Η ομάδα μας διαβάζει με προσοχή την ανακοίνωση, τις θέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα. Σας ενημερώνει εάν έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ζητάει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Βήμα 2

Συγκεντρώνετε όλα τα δικαιολογητικά που έχουν ζητηθεί, τα στέλνετε στο e-mail μας σε σωστή μορφή και προεξοφλείτε την υπηρεσία. Ο συνεργάτης που έχει αναλάβει την αίτηση ελέγχει αν τα έγγραφα είναι σωστά και σας ενημερώνει.

Βήμα 3

Εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων που έχει ανακοινωθεί, ο συνεργάτης μας συμπληρώνει την αίτησή σας. Μόλις αυτή υποβληθεί επιτυχώς, λαμβάνετε ειδοποίηση στο προσωπικό σας e-mail, αντίγραφο αυτής, καθώς και απόδειξη πληρωμής για την υπηρεσία.

Συμπληρώνετε συχνά αιτήσεις για το ΑΣΕΠ;

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε συχνά αιτήσεις σε προκηρύξεις του δημοσίου τομέα, επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να σας προτείνουμε οικονομικότερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις!

Καθοδήγηση

Ανάλογα με τα προσόντα σας, στοχεύουμε στις θέσεις με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας!

Συμπλήρωση Μητρώου ΑΣΕΠ

Τα προσόντα του υποψηφίου με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά συμπληρώνονται κατάλληλα στα πεδία του μητρώου.

Υποβολή αιτήσεων

Η αίτησή σας συμπληρώνεται με συνέπεια, ακρίβεια και, κυρίως, χωρίς λάθη!

Επίκληση Δικαιολογητικών και προετοιμασία φακέλου ΑΣΕΠ (Δωρεάν)

Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη διαδικασία επίκλησης δικαιολογητικών του μητρώου σας, αλλά και την τελική σύνταξη του φακέλου.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας στην Google!

Αξιολόγηση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
17:21 06 Sep 21
Είναι από τις ελάχιστες φορές που εντυπωσιάζομαι τόσο από την ποιότητα παροχής υπηρεσιών μιας εταιρίας!Οι άνθρωποι με... τους οποίους έχω συνεργαστεί χαρακτηρίζονται από απόλυτο επαγγελματισμό, ευγένεια και συνέπεια!Πάντα έγκαιροι και έγκυροι!Άψογοι!!!!read more
Αθηνα Ζουτα
Αθηνα Ζουτα
14:50 26 Aug 21
Προσπαθώ τρία χρόνια μόνη μου να μπω στο δημόσιο κ μόλις ανέλαβε το γραφείο μια αίτηση μου με πήραν κατευθείαν.Με... εξυπηρέτησαν αμέσως κ χωρίς να ασχοληθώ καθόλου.σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.read more
Γιώργος Ζιγκερίδης
Γιώργος Ζιγκερίδης
18:14 25 Jun 21
Είναι η πρώτη φορά που εστίασα σοβαρά σε προκήρυξη και χωρίς να έχω κάποιες συστάσεις απευθύνθηκα στο συγκεκριμένο... γραφείο από μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ!Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν γενικά με ΑΣΕΠ!Η ευγένεια είναι κάτι που οφείλω να τονίσω πως με κέρδισε στις επικοινωνίες που είχα με τους συμβούλους! Είμαι βέβαιος για τον επαγγελματισμό και εύχομαι να αποδειχθεί γουρικο το γραφείο με την συγκεκριμένη προκήρυξη !!!Σε κάθε περίπτωση η συνέπεια η ευγένεια και ο επαγγελματισμός, τρίπτυχο που δεν το συναντάς και εύκολα, φωλιάζει αδιαμφισβήτητα στα παιδιά που εργάζονται για να μπορέσει καθένας από εμάς να διεκδικήσει αξιόπιστα και έγκυρα τις οποίες πιθανότητες για πρόσληψη στο Δημόσιο!!! εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με την ίδια πίστη και διάθεση στο έργο σας!!!read more
Panagiotis Martzios
Panagiotis Martzios
10:35 23 Mar 21
Είχα γραφτεί στη βάση πελατών αν και δεν ημουν σίγουρος στην αρχή, αλλά όταν πήρα τηλέφωνο για το επικουρικό προσωπικό... να κάνω αίτηση, ολοκληρωθηκε τη 2η μερα, αφου είχα προτεραιοτητα οπως μου ειπαν...read more
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
07:27 23 Mar 21
Έκανα αίτηση για την 1Ε/2021 μετά από τις συμβουλές της ομάδας, δεν το περίμενα να ανταποκριθούν τόσο άμεσα! Σε αλλα... γραφεία δεν είχαν αναλάβει την περίπτωση μου! Μπράβο για τον επαγγελματισμό!read more
Nasia Doo
Nasia Doo
18:03 22 Mar 21
Διαφέρει πολυ η εξυπηρέτηση που παρέχουν συγκριτικά με τον κλάδο τους...ΜΠΡΑΒΟ! Συνεργαζόμαστε εδώ και 1 χρόνο κ δεν... εχουμε χάσει προθεσμία!read more
Nikolaos Kioroglou
Nikolaos Kioroglou
11:46 14 Mar 21
Απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα από την παροχή της υπηρεσίας. Άμεση ανταπόκριση και λεπτομερής ενημέρωση περί των... διαγωνισμών του ΑΣΕΠ από την ομάδα του Biografika.gr. Υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού από την υπάλληλο η οποία διεκπεραίωσε τις αιτήσεις μου.read more
LAMPOUSIS GEORGIOS
LAMPOUSIS GEORGIOS
07:33 25 Jan 21
Κάλεσα για να μάθω πώς μπορώ να κάνω αίτηση για μια προκήρυξη που έτρεχε για την ειδικότητά μου και η υπάλληλος με την... οποία μίλησα ήταν πολύ εξυπηρετική! Έγινα πελάτης τους και τώρα περιμένω να κάνω και άλλες αιτήσεις για θέσεις μονίμων!read more
Next Reviews

Σχετικές Ερωτήσεις

Παρακάτω εμφανίζονται ενδεχόμενες απορίες σχετικά με την Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί!

Μια τηλεφωνική επαφή μαζί μας θα σας δώσει άμεσα απαντήσεις για τα πρώτα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Σας προτείνουμε να κάνετε αίτηση για θέσεις στις οποίες έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας σύμφωνα με τα προσόντα και τα μόριά σας.

Δεν αναλαμβάνουμε εμείς την έκδοση των εγγράφων αλλά σας εξηγούμε αναλυτικά πώς θα συγκεντρώσετε τα δικαιολογητικά και ποια από αυτά χρειάζονται μετάφραση ή επικύρωση.

Πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή

Η αίτηση για Μόνιμο Προσωπικό κοστίζει 25 ευρώ για εγγεγραμμένους πελάτες και 40 ευρώ για μη εγγεγραμμένους. Επίσης, η αίτηση για Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου κοστίζει 20 ευρώ για εγγεγραμμένους πελάτες και 30 ευρώ για μη εγγεγραμμένους.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα μας και την ενημέρωση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά γίνεται προεξόφληση της αίτησης. Η πολιτική αυτή εξαλείφει τη πιθανή αμέλεια ή καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να προκύψει και διατηρεί το εργασιακό μας κόστος στο ελάχιστο.

  1. Με τραπεζική κατάθεση (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς).
  2. Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο γραφείο μας, κατόπιν ραντεβού.

Διαδικασία

Καθώς το σύστημα του ΑΣΕΠ αντιμετωπίζει συχνά τεχνικά ζητήματα και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στην υποβολή της αίτησης, δεν αναλαμβάνουμε να την υποβάλουμε τελευταία στιγμή!

Μέσω των κωδικών taxisnet εκδίδουμε το e-παράβολο ώστε να είναι έγκυρο και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε να το πληρώσετε εσείς.

Μόλις ο συνεργάτης ολοκληρώσει την υποβολή της αίτησής σας, σας αποστέλλει στο e-mail που έχετε δηλώσει αντίγραφο της αίτησης σε μορφή pdf.

Στοιχεία Επικοινωνίας για την Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε να σας καλέσουμε εντός 2 ωρών ( σε εργάσιμο ωράριο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00 ) σχετικά με το αίτημα σας!

Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Υπηρεσίες οι οποίες Σίγουρα σας Ενδιαφέρουν!

Προσπαθούμε να σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ως προς τις ανάγκες σας σχετικά με τις προκηρύξεις και τις αιτήσεις του ΑΣΕΠ.

Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ

Σωστή συμπλήρωση του μητρώου σας στο ΑΣΕΠ.

Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ

Λαμβάνετε προσωποποιημένη ενημέρωση για κάθε νέα προκήρυξη!

Call Now Button ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ