fbpx

Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ

Η σωστή συμπλήρωση του μητρώου σας στο ΑΣΕΠ αποτελεί τη σημαντικότερη διαδικασία, καθώς στο προφίλ σας δηλώνονται όλα τα προσόντα σας τα οποία δίνουν μόρια για τις θέσεις που διεκδικείτε.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρώο σας στο ΑΣΕΠ ΔΕΝ είναι απαραίτητο για να κάνετε αιτήσεις. Μπορείτε να υποβάλετε αιτήσεις χωρίς να έχετε συμπληρωμένο το μητρώο σας.
Το μητρώο σας είναι απαραίτητο μόνο κατα την Β Φάση, με βάση το ΑΣΕΠ. Καλέστε μας στο 210 220 6600 ή στο 231 231 6600 για λεπτομέρειες.

Διαδικασία Μητρώου ΑΣΕΠ

Βήμα 1

Επικοινωνείτε μαζί μας και δηλώνετε ενδιαφέρον για τη δημιουργία του μητρώου σας! Η ομάδα μας κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία και τα προσόντα σας. Σας ενημερώνει για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Βήμα 2

Συγκεντρώνετε όλα τα δικαιολογητικά που έχουν ζητηθεί, τα στέλνετε στο e-mail μας σε σωστή μορφή και προεξοφλείτε την υπηρεσία. Ο συνεργάτης που έχει αναλάβει την συμπλήρωση του μητρώου ελέγχει αν τα έγγραφα είναι σωστά και σας ενημερώνει.

Βήμα 3

Εντός της προθεσμίας που έχουμε ορίσει, ο συνεργάτης μας συμπληρώνει το μητρώο σας. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί επιτυχώς, λαμβάνετε ειδοποίηση στο προσωπικό σας e-mail, καθώς και απόδειξη πληρωμής για την υπηρεσία.

Συμπληρώνετε συχνά αιτήσεις για το ΑΣΕΠ;

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε συχνά αιτήσεις σε προκηρύξεις του δημοσίου τομέα, επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να σας προτείνουμε οικονομικότερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις!

Καθοδήγηση

Ανάλογα με τα προσόντα σας, στοχεύουμε στις θέσεις με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας!

Συμπλήρωση Μητρώου ΑΣΕΠ

Τα προσόντα του υποψηφίου με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά συμπληρώνονται κατάλληλα στα πεδία του μητρώου.

Υποβολή αιτήσεων

Η αίτησή σας συμπληρώνεται με συνέπεια, ακρίβεια και, κυρίως, χωρίς λάθη!

Επίκληση Δικαιολογητικών και προετοιμασία φακέλου ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία επίκλησης δικαιολογητικών του μητρώου σας, αλλά και την τελική σύνταξη του φακέλου.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας στην Google!

Αξιολόγηση

Bill Potamianos
Bill Potamianos
16:51 23 Oct 21
Πέντε αστέρια, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων έκατσε μια ώρα και μου εξήγησε τα πάντα αναλυτικά απαντώντας σε όλες τις... απορίες που είχα σχετικά με την αίτηση που ήθελα να κάνω για μια προκήρυξη συνδυάζοντας επαγγελματισμό και ευγένεια.Διαβάστε περισσότερα
Μαρία Βασαλάκη
Μαρία Βασαλάκη
19:50 30 Sep 21
Είναι ένα γραφείο με άριστη οργάνωση, μεθοδικότητα και ανταποκρίνεται άμεσα και με υπευθυνότητα στις εργασίες που... αναλαμβάνει. Το προσωπικό διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του, τη βαθιά γνώση των θεμάτων και τον προσηνή του χαρακτήρα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Διαβάστε περισσότερα
naka8813
naka8813
18:15 22 Sep 21
Έκανα για πρώτη φορά αίτηση σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ μέσω του γραφείου biografika.gr, εν μέσω πανδημίας με λίγα email που... αντάλλαξα με τη σύμβουλο του γραφείου και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ήταν όλα έτοιμα. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να είναι γουρλήδες!!Διαβάστε περισσότερα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
17:21 06 Sep 21
Είναι από τις ελάχιστες φορές που εντυπωσιάζομαι τόσο από την ποιότητα παροχής υπηρεσιών μιας εταιρίας!Οι άνθρωποι με... τους οποίους έχω συνεργαστεί χαρακτηρίζονται από απόλυτο επαγγελματισμό, ευγένεια και συνέπεια!Πάντα έγκαιροι και έγκυροι!Άψογοι!!!!Διαβάστε περισσότερα
Αθηνα Ζουτα
Αθηνα Ζουτα
14:50 26 Aug 21
Προσπαθώ τρία χρόνια μόνη μου να μπω στο δημόσιο κ μόλις ανέλαβε το γραφείο μια αίτηση μου με πήραν κατευθείαν.Με... εξυπηρέτησαν αμέσως κ χωρίς να ασχοληθώ καθόλου.σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Διαβάστε περισσότερα
Γιώργος Ζιγκερίδης
Γιώργος Ζιγκερίδης
18:14 25 Jun 21
Είναι η πρώτη φορά που εστίασα σοβαρά σε προκήρυξη και χωρίς να έχω κάποιες συστάσεις απευθύνθηκα στο συγκεκριμένο... γραφείο από μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ!Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν γενικά με ΑΣΕΠ!Η ευγένεια είναι κάτι που οφείλω να τονίσω πως με κέρδισε στις επικοινωνίες που είχα με τους συμβούλους! Είμαι βέβαιος για τον επαγγελματισμό και εύχομαι να αποδειχθεί γουρικο το γραφείο με την συγκεκριμένη προκήρυξη !!!Σε κάθε περίπτωση η συνέπεια η ευγένεια και ο επαγγελματισμός, τρίπτυχο που δεν το συναντάς και εύκολα, φωλιάζει αδιαμφισβήτητα στα παιδιά που εργάζονται για να μπορέσει καθένας από εμάς να διεκδικήσει αξιόπιστα και έγκυρα τις οποίες πιθανότητες για πρόσληψη στο Δημόσιο!!! εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με την ίδια πίστη και διάθεση στο έργο σας!!!Διαβάστε περισσότερα
Panagiotis Martzios
Panagiotis Martzios
10:35 23 Mar 21
Είχα γραφτεί στη βάση πελατών αν και δεν ημουν σίγουρος στην αρχή, αλλά όταν πήρα τηλέφωνο για το επικουρικό προσωπικό... να κάνω αίτηση, ολοκληρωθηκε τη 2η μερα, αφου είχα προτεραιοτητα οπως μου ειπαν...Διαβάστε περισσότερα
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
07:27 23 Mar 21
Έκανα αίτηση για την 1Ε/2021 μετά από τις συμβουλές της ομάδας, δεν το περίμενα να ανταποκριθούν τόσο άμεσα! Σε αλλα... γραφεία δεν είχαν αναλάβει την περίπτωση μου! Μπράβο για τον επαγγελματισμό!Διαβάστε περισσότερα
Nasia Doo
Nasia Doo
18:03 22 Mar 21
Διαφέρει πολυ η εξυπηρέτηση που παρέχουν συγκριτικά με τον κλάδο τους...ΜΠΡΑΒΟ! Συνεργαζόμαστε εδώ και 1 χρόνο κ δεν... εχουμε χάσει προθεσμία!Διαβάστε περισσότερα
Nikolaos Kioroglou
Nikolaos Kioroglou
11:46 14 Mar 21
Απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα από την παροχή της υπηρεσίας. Άμεση ανταπόκριση και λεπτομερής ενημέρωση περί των... διαγωνισμών του ΑΣΕΠ από την ομάδα του Biografika.gr. Υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού από την υπάλληλο η οποία διεκπεραίωσε τις αιτήσεις μου.Διαβάστε περισσότερα
LAMPOUSIS GEORGIOS
LAMPOUSIS GEORGIOS
07:33 25 Jan 21
Κάλεσα για να μάθω πώς μπορώ να κάνω αίτηση για μια προκήρυξη που έτρεχε για την ειδικότητά μου και η υπάλληλος με την... οποία μίλησα ήταν πολύ εξυπηρετική! Έγινα πελάτης τους και τώρα περιμένω να κάνω και άλλες αιτήσεις για θέσεις μονίμων!Διαβάστε περισσότερα
Επόμενες κριτικές

Σχετικές Ερωτήσεις

Παρακάτω εμφανίζονται ενδεχόμενες απορίες σχετικά με την Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί!

Είναι το ενημερωμένο προφίλ σας για το ΑΣΕΠ! Τα προσόντα του υποψηφίου με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά συμπληρώνονται κατάλληλα στα πεδία του μητρώου.

Ναι, για όσους θέλουν να κάνουν αιτήσεις για μόνιμο προσωπικό, το σωστά συμπληρωμένο μητρώο σας είναι υποχρεωτικό.

Είναι απαραίτητο να ελεγχθεί η εγκυρότητα όλων τα δηλωμένων στοιχείων και δικαιολογητικών γιατί κάποια από αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει (π.χ. ταυτότητα) ή να έχουν προστεθεί νέα (π.χ. πτυχίο γνώσης υπολογιστή).

Πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή

Η δημιουργία μητρώου στον ΑΣΕΠ κοστίζει 70 ευρώ. Αν έχετε ήδη μητρώο, η διαδικασία διόρθωσης και ελέγχου κοστίζει 60 ευρώ. Οι τιμές αυτές είναι εφάπαξ και η οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη είναι δωρεάν.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα μας και την ενημέρωση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά γίνεται προεξόφληση της υπηρεσίας. Η πολιτική αυτή εξαλείφει τη πιθανή αμέλεια ή καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να προκύψει και διατηρεί το εργασιακό μας κόστος στο ελάχιστο.

  1. Με τραπεζική κατάθεση (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς).
  2. Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο γραφείο μας, κατόπιν ραντεβού.

Διαδικασία

Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι σκαναρισμένα κάθετα σε Α4 μέγεθος με ανάλυση 300dpi για να «διαβάζονται» σωστά από το σύστημα στο μητρώο του ΑΣΕΠ.

Φυσικά, αφού μας ενημερώσετε εγκαίρως, μπορούμε να προσθέσουμε τη ξένη γλώσσα και το αντίστοιχο πτυχίο στο ήδη συμπληρωμένο μητρώο σας.

Ναι για να κάνουμε αλλαγή και στο μητρώο, επειδή όλα τα στοιχεία πρέπει να είναι ενημερωμένα για να είναι έγκυρες και οι μελλοντικές σας αιτήσεις για μόνιμο προσωπικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας για την Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε να σας καλέσουμε εντός 2 ωρών ( σε εργάσιμο ωράριο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00 ) σχετικά με το αίτημα σας!

Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ

Υπηρεσίες οι οποίες Σίγουρα σας Ενδιαφέρουν!

Προσπαθούμε να σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ως προς τις ανάγκες σας σχετικά με τις προκηρύξεις και τις αιτήσεις του ΑΣΕΠ.

Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Υπεύθυνη, έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησής σας.

Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ

Λαμβάνετε προσωποποιημένη ενημέρωση για κάθε νέα προκήρυξη!

Call Now Button ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ