fbpx

Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ

Μοναδική Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει εγκαίρως για κάθε νέα προκήρυξη που βγαίνει στην περιοχή που θέλετε και σύμφωνα με την ειδικότητά σας!

Κόστος Υπηρεσίας από 95€/Χρόνο στα 60€/Χρόνο

Διαθέσιμοι Τρόποι Ενημέρωσης

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το μέσο με το οποίο θα ενημερώνεστε για τις νέες προκηρύξεις!

Email

Παρέχουμε την ενημέρωση για νέες προκηρύξεις απευθείας στο email σας.

SMS

Οι ειδοποιήσεις SMS είναι ένας σίγουρος τρόπος ανάγνωσης της προκήρυξης.

Viber

Έχοντας την τεχνολογία ώς σύμμαχο, αποστέλλουμε τις ειδοποιήσεις μέσω viber.

Τηλέφωνο

Η τηλεφωνική ενημέρωση είναι ένας σίγουρος τρόπος ειδοποίησης που διαφέρει.

Συμπληρώνετε συχνά αιτήσεις για το ΑΣΕΠ;

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε συχνά αιτήσεις σε προκηρύξεις του δημοσίου τομέα, επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να σας προτείνουμε οικονομικότερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις!

Καθοδήγηση

Ανάλογα με τα προσόντα σας, στοχεύουμε στις θέσεις με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας!

Συμπλήρωση Μητρώου ΑΣΕΠ

Τα προσόντα του υποψηφίου με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά συμπληρώνονται κατάλληλα στα πεδία του μητρώου.

Υποβολή αιτήσεων

Η αίτησή σας συμπληρώνεται με συνέπεια, ακρίβεια και, κυρίως, χωρίς λάθη!

Επίκληση Δικαιολογητικών και προετοιμασία φακέλου ΑΣΕΠ (Δωρεάν)

Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη διαδικασία επίκλησης δικαιολογητικών του μητρώου σας, αλλά και την τελική σύνταξη του φακέλου.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας στην Google!

Αξιολόγηση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
17:21 06 Sep 21
Είναι από τις ελάχιστες φορές που εντυπωσιάζομαι τόσο από την ποιότητα παροχής υπηρεσιών μιας εταιρίας!Οι άνθρωποι με... τους οποίους έχω συνεργαστεί χαρακτηρίζονται από απόλυτο επαγγελματισμό, ευγένεια και συνέπεια!Πάντα έγκαιροι και έγκυροι!Άψογοι!!!!read more
Αθηνα Ζουτα
Αθηνα Ζουτα
14:50 26 Aug 21
Προσπαθώ τρία χρόνια μόνη μου να μπω στο δημόσιο κ μόλις ανέλαβε το γραφείο μια αίτηση μου με πήραν κατευθείαν.Με... εξυπηρέτησαν αμέσως κ χωρίς να ασχοληθώ καθόλου.σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.read more
Γιώργος Ζιγκερίδης
Γιώργος Ζιγκερίδης
18:14 25 Jun 21
Είναι η πρώτη φορά που εστίασα σοβαρά σε προκήρυξη και χωρίς να έχω κάποιες συστάσεις απευθύνθηκα στο συγκεκριμένο... γραφείο από μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ!Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν γενικά με ΑΣΕΠ!Η ευγένεια είναι κάτι που οφείλω να τονίσω πως με κέρδισε στις επικοινωνίες που είχα με τους συμβούλους! Είμαι βέβαιος για τον επαγγελματισμό και εύχομαι να αποδειχθεί γουρικο το γραφείο με την συγκεκριμένη προκήρυξη !!!Σε κάθε περίπτωση η συνέπεια η ευγένεια και ο επαγγελματισμός, τρίπτυχο που δεν το συναντάς και εύκολα, φωλιάζει αδιαμφισβήτητα στα παιδιά που εργάζονται για να μπορέσει καθένας από εμάς να διεκδικήσει αξιόπιστα και έγκυρα τις οποίες πιθανότητες για πρόσληψη στο Δημόσιο!!! εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με την ίδια πίστη και διάθεση στο έργο σας!!!read more
Panagiotis Martzios
Panagiotis Martzios
10:35 23 Mar 21
Είχα γραφτεί στη βάση πελατών αν και δεν ημουν σίγουρος στην αρχή, αλλά όταν πήρα τηλέφωνο για το επικουρικό προσωπικό... να κάνω αίτηση, ολοκληρωθηκε τη 2η μερα, αφου είχα προτεραιοτητα οπως μου ειπαν...read more
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
Μαργαρίτα Συμεωνίδου
07:27 23 Mar 21
Έκανα αίτηση για την 1Ε/2021 μετά από τις συμβουλές της ομάδας, δεν το περίμενα να ανταποκριθούν τόσο άμεσα! Σε αλλα... γραφεία δεν είχαν αναλάβει την περίπτωση μου! Μπράβο για τον επαγγελματισμό!read more
Nasia Doo
Nasia Doo
18:03 22 Mar 21
Διαφέρει πολυ η εξυπηρέτηση που παρέχουν συγκριτικά με τον κλάδο τους...ΜΠΡΑΒΟ! Συνεργαζόμαστε εδώ και 1 χρόνο κ δεν... εχουμε χάσει προθεσμία!read more
Nikolaos Kioroglou
Nikolaos Kioroglou
11:46 14 Mar 21
Απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα από την παροχή της υπηρεσίας. Άμεση ανταπόκριση και λεπτομερής ενημέρωση περί των... διαγωνισμών του ΑΣΕΠ από την ομάδα του Biografika.gr. Υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού από την υπάλληλο η οποία διεκπεραίωσε τις αιτήσεις μου.read more
LAMPOUSIS GEORGIOS
LAMPOUSIS GEORGIOS
07:33 25 Jan 21
Κάλεσα για να μάθω πώς μπορώ να κάνω αίτηση για μια προκήρυξη που έτρεχε για την ειδικότητά μου και η υπάλληλος με την... οποία μίλησα ήταν πολύ εξυπηρετική! Έγινα πελάτης τους και τώρα περιμένω να κάνω και άλλες αιτήσεις για θέσεις μονίμων!read more
Next Reviews

Σχετικές Ερωτήσεις

Παρακάτω εμφανίζονται ενδεχόμενες απορίες σχετικά με την Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί!

Η υπηρεσία αυτή είναι μια μοναδική λύση για όσους θέλουν να ενημερωθούν άμεσα! Δηλώνοντας την ειδικότητα και τον νομό που σας ενδιαφέρει, δέχεστε ενημέρωση για κάθε προκήρυξη που μπορεί να σας αφορά.

Φυσικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει τόσο προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού όσο και οποιαδήποτε σύμβαση ορισμένου χρόνου ή κάθε άλλη ειδική προκήρυξη, όπως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, επικουρικό προσωπικό σε δομές υγείας κ.ά.

Αμέσως μετά την επίσημη έκδοση της προκήρυξης ή την ανακοίνωση από τον κάθε φορέα ξεχωριστά για τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, λαμβάνετε προσωπική ειδοποίηση στο κινητό ή το e-mail σας.

Πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή

Το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ τον χρόνο (από 95 ευρώ τον χρόνο) και η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται οποιαδήποτε στιγμή εσείς το αποφασίσετε.

  1. Με τραπεζική κατάθεση (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς).
  2. Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο γραφείο μας, κατόπιν ραντεβού.

Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας ανα πάσα ώρα και θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με την λήξη της συνδρομής σας.

Διαδικασία

Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι δύο ειδικότητες στις οποίες έχουμε καταλήξει μαζί ότι έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να κάνετε αίτηση σε μελλοντικές προκηρύξεις!

Η ομάδα μας ασχολείται με την αναζήτηση θέσεων και προκηρύξεων σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Εσείς επιλέγετε τους δύο νομούς που θέλετε να δέχεστε ενημέρωση!

Μας καλείτε και μας αναφέρετε για ποια προκήρυξη ενδιαφέρεστε, ελέγχουμε αν έχετε τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση και στο τέλος υποβάλλουμε την αίτηση για εσάς.

Στοιχεία Επικοινωνίας για Υπηρεσία Ενημέρωσης ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε να σας καλέσουμε εντός 2 ωρών ( σε εργάσιμο ωράριο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00 ) σχετικά με το αίτημα σας!

Υπηρεσία Ενημέρωσης

Υπηρεσίες οι οποίες Σίγουρα σας Ενδιαφέρουν!

Προσπαθούμε να σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ως προς τις ανάγκες σας σχετικά με τις προκηρύξεις και τις αιτήσεις του ΑΣΕΠ.

Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Υπεύθυνη, έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησής σας.

Υπηρεσία Μητρώου ΑΣΕΠ

Σωστή συμπλήρωση του μητρώου σας στο ΑΣΕΠ.

Call Now Button ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ